Headerbild

Tisdagsträning och Karnevalsloppsmöte

2013-01-28 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Det var ganska få som kände sig hugade inför tisdagens pass, en handfull killar/ gubbar körde en runda runt stan och Amanda o Emma beraättade att de sprungit "på" stan. Johan lyfte skrot i aktiviteten och Viktor fick kvällens guldstjärna genom att städa i

Snabbt bestämdes att vi kommer att rulla på som tidigare, nu blir det 27:e gången och datumet är fredag 31 maj.

Vi försökte minnas tillbaka 2012. Ett mycket lyckat arrangemang, lite färre deltagare än åren innan och ekonomiskt ca 20000 sämre än budget. Det diskuterades kring en kvalitetshöjning genom kontrollmätning av banan. Förslag kom om att kunna erbjuda en T-shirt för de som vill, mot en högre startavgift. Synpunkt kom om att 10 km-bana troligen skulle locka fler löpare, samma sak gäller om loppet flyttas till lördag - svår nöt då vi kör festivalhelgen. Erbjuda tidtagning på 5 km, i och med att 8 km bana finns kändes inte det relevant. I så fall 5 och 10. En idé kom att presenter en "maratonlista" på löparnas bästa tider genom åren, en morot till förbättring/ deltagande.

 

Sponsring, en stor post. Stefan har gjort största delen tidigare, nu spreds uppdragen ut ytterligare lite - tack för det. Vi kommer också att behöva priser i olika form, naturligtvis kommer dessa från sponsorerna. Men har ni idéer på lagpriser så hör gärna av er, Solweig kommer att kolla med restauranger.

 

Marknadsföring, hur når vi ut. Sociala medier idag, facebook!? Utveckla hemsidan? Har du idéer och är kunnig i området, hör av dig!

 

Det här var några snabba rader, mailar ut en rapport till berörda. Nästa möte bestämdes till tisdag 19 februari 19.30

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in