Headerbild

Lyckat Grönklittsläger

2012-10-31 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Det blev åter ett lyckat läger i Grönklitt 18-20 januari. Väderleksrapporterna var väldigt skrämmande dagarna innan och till en början stämde de. De flesta (kanske alla) kom på torsdagen och många var snabbt it i spåren. Torsdagstempen låg runt 10-15, all

Fredagen inleddes riktigt kyligt, knappa 20 minus vid stugan och rapport kom senare om minus 28 vid pumphuset. De flesta (alla?) var dock skidivriga och bangade inte för lite kyla. Solen började snart värma och vid middagstid var det plötsligt över 10 grader. Spåren var superfina men otroligt tröga o kärva, extra tungt vid omkörningar. Några provade också färdigheterna i slalombacken trots kylan. På kvällen berättade undertecknad lite om läget i föreningen och några uppvaktades för sina ledarinsatser. Inför lördagen bävades det för utlovad rekordkyla, men den nådde inte Grönklitt. Istället erbjöds fin skidåkning i ca 5 minus, den här dagen med glid! Utöver själva skidåkningen var det som alltid trevlig samvaro i vandrarhemmet. Mat åts, spel spelades osv inte så många barn den här gången men ändå ett litet hov där Leija styrde och ställde med sina undersåtar. Söndagen blev som vanligt det hastiga uppbrottets dag. Städning, packning och ev någon kortare skidtur.

 

Den här gången blev det oturligt nog en hel del återbud sista dagen/ dagarna men ändå som vanligt ett trevligt läger, eller vad tycker du? Skriv gärna en kommentar och skicka gärna någon aktuell bild som vi kan lägga ut. Tack Berit o Stig-Olov för fixet, vi siktar på nytt läger 2014 och säkert har de flesta som var med redan siktet inställt på det, åtminstone Klara!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in