Headerbild

Tråbackstorsdag med Halloweenorientering

2012-10-31 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Denna Tråbackstorsdag präglades av Halloweenorienteringen. Det var alltså lite häxigare och otäckare än vanligt denna torsdag. I övrigt var det som vanligt. Promenadgruppen var först ut och det var några blandade löpgäng.

Det är Clara Jansson som gömmer sig bakom den skräckinjagande fasaden.

121101erikarövare
Den här otäckingen mötte man efetr banan

Anneli Holmquist och Maria Strömberg var kvinnorna bakom Halloweenarrangemanget och skötte det med den äran och fick en förtjänt applåd vid fikat. De som inte fick ett tack, men som ska ha etts tort var medhjälparna Amanda Daniels, Erika Mickelson, Oskar Strömberg och Ida Strömberg som alla på ett förtjänstfullt sätt bemannade olika stationer.
Det handlade bl a om att kasta bollar i mun och ögon på ett spöke. Det skulle smöjas efter ett uppsatt rep i skogen. Hela gruppen skulle smöjas igenom en rockring. Man skulle identifiera otäckheter i hinkar. Vad som hände på Oskars station har jag glömt, men blior säkert påmind.
Fyra grupper genomförde banan och alla klarade sig bra och till slut kunde man komma fram till ett lösenord som var KOMPASS. Då kom man åt skatten som var gömd på kullen vid klubbstugan.

Efter duschning och nödtorftig avsminkning var det så dags att bänka sig vid fikaborden. Birgitta och Per Westman skötte ruljangsen. maj-Britt hade som vanligt förberett.

Totalt var det lite färre än vanligt, men en hel del var bortresta på höstlovet.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in