Headerbild

Folkrik Tråbackstorsdag

2012-10-16 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Trots ett alldeles miserabelt väder var det mycket folk och glada miner i Tråbacken denna torsdag. Efter träningen stod badtunnan färdig att använda. Hasse Käck hade eldat upp den till perfekt temperatur.

Promenadgruppen var först ut denna dag. De drar iväg redan 17.15 och var denna kväll 7 till antalet. Här syntes Sunta, Lennart, Östen, Göte, Olle, Kjell och Frasse.

Flera löpgäng var ute, jag har dålig koll vilka det var då jag själv var ute på vift just när de stack iväg.

Några figurerade i aktivitetsrummet för pingis. Här syntes bl a Linus och Oskar o Ida Strömberg.

Badtunnan fylldes av badglada. Då red själv var på plats sågs Tom H, Sunta (igen), Hansi, Linus. På väg in mötte jag Axel Åman med pappa på väg ut.

Så var det dags för gemensamma fikat. Maj-Britt hade förberett och Leffe och Björn Markfjärd såg till att alla fick vad man önskade. Ängamat, redd grönsakssoppa stot på programmet. Sunta (igen) tycker den borde serveras åtminstone varannan vecka.

Här vällde så småningom in många som jag inte har bevakat i texten här ovan. Kanske de vill kommentera under artikeln om deras förehavanden på kvällen.

Lalla hade fått upp en stafettläkare som var med och sprang och verkade gilla det han var med om.

Då aktiviteterna i motionsanläggningen klingat ut var det så dags för Maria Strömberg och Erik Johansson att städa efter oss.

En sak till. Anna-Karin Lövgren var på ingressbilden, men för ovanlighetens skull var hon inte på plats!

Ja det var en liten summering om en alldeles vanlig torsdag i Tråbacken. Förresten, det var ovanligt mycket folk. Flera har vi plats för, ta med en kompis nästa gång så får vi ännu roligare.

Kom ihåg arbetsdagen i Tråbacken på lördag. 9-13 med fika och grillkorv!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in