Headerbild

Stöd Avesta OK

2012-09-30 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Från och med den 1:a oktober kan alla med spelkort stödja Avesta OK genom Svenska Spel satsning SVEA. I och med att vi har flera sektioner går det att stödja tre olika AOK sektioner om man vill. Nu med direktlänk och mer info under läs mer.

Banner för SVEA 300x250

 

Nu lanserar Svenska Spel SVEA, en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut hela 50 miljoner kronor till landets idrottsklubbar. Nu kan vi vara med och få en del av kakan.

 

Så här fungerar det:

1. Alla som har ett svenska spelkort kan vara med i SVEA, som kund kan du ansluta Avesta OK som en av dina favoritklubbar, du gör detta genom att logga in på ditt svenska spelkonto på webben eller via din mobil eller hos ditt spelombud.

2. Varje gång du lägger ett spel hos svenska spel fördelas ett ett antal poäng på de klubbar du valt att stötta (en krona ger tio poäng).

3. En gång per år sammanställs alla poäng och ger den klubb man valt en del av potten (50 miljoner kronor). Ju fler poäng klubben fått, desto större chans att mer pengar hamnar i vår klubbkassa!

 

Kort om SVEA:

  • Första poängperioden startar 1 oktober 2012 och pågår till 30 september 2013.
  • Vilken summa varje förening i slutändan får är direkt kopplat till hur många poäng föreningen fått under året. Utbetalningen görs i oktober varje år, med start oktober 2013.
  • Alla som har Spelkortet kan valfritt välja någon av de föreningar som har anslutit sig till SVEA. RF har idag cirka 20 000 föreningar. Svenska Spel har cirka 1,3 miljoner aktiva Spelkortskunder.
  • Via Spelkortet får kunder tillgång till vinstbevakning och spelansvarsverktyg som t ex veckobudget på nätet och verktyget Playscan som uppmärksammar kunden på osunda förändringar i spelbeteendet.
  • Vi tror att det blir ett stort stöd för många duktiga föreningar och engagerade eldsjälar inom idrotten, där ekonomin ofta är en utmaning.
  • Avesta OK har anslutit sig till SVEA
  • Anslut ditt spelkort till Avesta OK, så stöttar du per automatik din förening.
  • Ditt spelkort ansluter du via ditt spelombud, webben eller mobilen.
  • OBS! Detta innebär inga extra kostnader!

Läs mer på RF:s hemsida och hos Svenska Spel. 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in