Headerbild

Karnevalsloppet 2012 - jobb från 8.00 på fredagen

2012-05-20 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Även torsdagens jobb flöt på enligt ritningarna, om inte ännu bättre. Gott om folk på plats i Stadshusparken och ett stort gäng som packade picknicken. Från kl 8 på fredagen körs det igång med finslipningen. Småplock kommer att finnas samt mycket jobb med

Alla funktionärer ska använda Bagheera-reflex-västarna. Dessa finns i funktionärstältet. Där finns också info vi vill att du tar del av samt fika, dryck och smörgås från ca 8.00 på fredagen.

 

Lite äldre info!

Förra måndagen körde vi vårt sista möte inför årets lopp. Dit var alla huvudfunktionärer kallade och uppslutningen var bra, 20 personer var det som var med. Inledningsvis nämndes idéer om ur vi ska jobba inför kommande år. Målet är också att försöka uppdatera funktionärslistor och arbetsbeskrivning så långt vi bara klarar. Mötets huvudsakliga syfte var dock att stämma av funktionsvis.

Det enda som inte var löst funktionärsmässigt var picknicken och korvgrillningen, förslag på folk kom under mötet och dessa ska kontaktas. För övrigt handlar det alltid om att få ihop tillräckligt med funktionärer och naturligtvis fördela mellan grupperna för bästa bemanning. Sussie kommer att hjälpa till med den biten och även kolla med resp funktion efteråt om bemanningen.

 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in