Headerbild

Stor iver att lära på Barn-/Ungdomsträningen

2012-04-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det mest frapperande på årets Barn-/Ungdomsträningar är ivern att lära sig mera. Riktigt välbesökta och välordnade träningar har det varit hittills. Den här gången var det 20 adepter. Ema Djärv och Oskar Strömberg gjorde årsdebut. Belöningen efter avsluta

En nydressad Emma Djärv poserar


Viktor Lundén, Jesper Djärv och Gustav Andersson. Tre grabbar som börjar bli riktigt heta. Viktor och Gustav åker och tävlar på stora tävlingar i Täby i helgen. Vi önskar dem lycka till!

120426mariajulialars
En oskarp Maria Strömberg i front med Julia Wanner och Lars Johansson i bakgrunden.

Gul grupp och uppåt bar iväg till Lillsjön där Ola Jernström hade komponerat dagens övning. Den bjöd på ett stort antal olika moment. Svårt var det, men ack så lärorikt. För de "gula" var det rejält i överkant, men tillsammans med ledare så lotsades även de igenom på ett bra sätt.

Vit och grön hade övningarna förlagda till Tråbacken där Johan Wanner hade ordnat till det hela. En övning var en tämligen normal bana med Sportident medan den andra övningen bestod i att man parvis satte ut och tog in kontroller påp ett finurligt sätt.

Såväl Ola som Johan och dessutom Gustav Andersson har just avslutat ungdomstränarrutbildning (Ola) och barnungdomsträning (Johan och Gustav). Gustav använder sina färdigheter i den pågående orienteringskursen.

Undertecknad har strulat lite med uppföljarlistan, men det har ändå fungerat riktigt bra. Till nästa gång som är nästa torsdag har vi skickat ut uppföljarlistan brevledes, men den kommer också att finnas här på hemsidan.

Deltagare: Jesper Djärv, Gustav Andersson, Viktor Lundén, Erika Mickelson, Oskar Strömberg, Cornelia Lundén, Tindra Jernström, Emma Hansen, Julia Wanner, My Blixt, Linus Jernström, Clara Jansson, Lucas Wanner, Tilde Blixt, Anja Mickelson, Tilda Borgström, Hedda Borgström, Kim Norberg och Kims klasskompis Rim.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in