Headerbild

Mycket trevlig Tråbackstorsdag - vi blev nästan 50

2012-02-28 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

En mycket trevlig Tråbackstorsdag så här i sportlovsveckan. Trots att en del är ute och sportlovar sig så var vi nästintill 50 personer på plats. Några hålls uppe i Moratrakten för de sista förberedelserna till Vasaloppet, några av dem åker förresten skej

Promenadgruppen var först ut. 7 man stark var den för dagen. Det går undan även här, något söndagsspatserande är det inte tal om.

Steffe körde en liten nattorientering med barnen/ungdomarna, hoppas någon kan berätta vad det handlade om.

Löpgruppen har jag inte riktig koll på, kanske någon raporterar där också.

Lite pingis förekom.

Erik Johansson, sportlovsledig, hade sett till att badtunnan stod klar. Nåja, kanske lite väl klar. Det var bara dillen som saknades för ett riktigt kräftkok. Lite kallvatten så blev den sedan ljuvlig. Här badades det sedan hejvilt. Tänk vad njutbart det blir i en sån där tunna!

Familjen Korhonen/Österhof, naturligtvis tillsammans med Maj-Britt såg till att lekamlig spis inte saknades. Spenatsoppa med ägghalvor var kvällens huvudnummer.

Steffe informerade lite om 10-mila och Jukola. Träffen var överens om att nu är tiden inne för ett "rent" AOK:lag i herrkavlen. Fanstastiskt kul! Damlag ska det också bli, kanske två stycken.
Angående Jukola hoppas vi att man snarast hör av sig om intresse så vi vet hur och om resan ska bli av.

Nästa vecka är Vasaloppet över. Då hoppas vi på riktig invasion i Tråbacken. Blir vi 60? Då blir det gymnastik och för barnen/ungdomarna blir det intensiv träning och sedan kartgenomgång. Vi återkommer.

Tyvärr glömdes kameran hemma. Hoppas ni lämnar kommentarer under artikeln om era upplevelser av kvällen.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in