Headerbild

Löpar "kick-off" tisdag

2011-10-10 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

På tisdagen var det kick-off för löpargänget. Uppemot 25 löpvilliga drog iväg efter Stefans lilla information. Efter träningen var det fika och ytterligare information om hösten/vintern. Glädjande också att en del ungdomar hakar på.

Löpningen gick via elljusspåret mot skyydsrummet, Vassbo och åter mot Bjurfors, direkt hem eller samma väg tillbaka. Den här gången blev det en "väldigt utsträckt gemensam löpning", kanske gick det lite fort i täten samtidigt som flera var lite osäkra i gruppen och kanske höjde ribban lite mer än vanligt. Inget fel med det men att pass efter pass köra hårt blir för tufft. Lustigt nog konstaterades att den allra snabbaste löparen låg sist då gånget vände tillbaka mot Bjurfors. Som Harri sedan berättade i klubbstugan gäller det nu att träna så mycket som möjligt och samtidigt så sakta som möjligt. 

På den forcerade informationen berättade Stefan om klubben och löparverksamheten i korthet. Harri berättade bl.a om vårens välbesökta tempopass, där anmärkningsvärt många "lägger ner/ minskar" på träningen efter Karnevalsloppet. Istället kan tyckas att man då borde hålla i träningen när man kommit upp i en så pass bra form, något att ta med sig! Nu när hösten och vintern kommer gäller det som redan nämnts att träna så mycket som möjligt och samtidigt så sakta som möjligt.

Harri kommer nu att börja en tränarutbildning som inebär att han om 2 år ska vara en examinerad elit-tränare. Mycket kunskap finns redan där så fråga gärna honom om råd. Ett träningsprogram fanns också framtaget för de som var intresserade.

Vi trummar nu på varje tisdag med de gemensamma passen, så det är bara att haka på! Alla välkomna att vara med!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in