Headerbild

Fartfylld Barn-/Ungdomsträning på torsdagen

2011-09-28 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

De vanliga barn-/Ungdomsträningarna avslutades på torsdagen. Det var en fartfylld Teamsprint som stod på programmet. Liv Norberg och Stefan Nyberg tog hem spelet. Även i öbvrigt var det full snurr i Tråbacken denna dag. Helena och Susanne ledde gymnastik

Det var som synes väldigt blandade lag. Ta inte resultatet så allvarligt. Gafflingarna var orättvisa så det förslog, men spännande fartfyllt och kul var det.

Resultat allmän klass: 1) Liv Norberg och Stefan Nyberg, 2) Tindra Jernström och Frida Almkärr, 3) Tom Hansen och Ola Jernström, 4) Linus Jernström och Lucas Wanner samt Hanna Daniels och Cornelia Lundén, 6) Arvid och Harlad Hedenlund, 7) Nickolina Hedenlund och Tilde Blixt, 8) Emma Hansen och Tilda Borgström, 9) Amanda och Magnus Daniels, 10) Emma Djärv och Erika Mickelson, 11) Sussie Lindh och Hansi Kraus, 12) Petronella Hedenlund och My Blixt.

Resultat flickor: 1) Anja Mickelson och Hedda Borgström

Nu fortsätter vi på torsdagarna med riktig löpträning för de äldre och mera lekbetonad löpning för de yngre. Från nästa torsdag blir det också gemensam fika i klubbstugan efter träning, dusch och bastu.

Om du har lust att ta hand om de yngre barnen nästa vecka (kanske någon förälder) eller längre fram kan du höra av dig som kommentar eller på annat sätt.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in