Headerbild

Orienteringskursen fortsätter idag tisdag

2011-04-08 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Orienteringskursen fortsätter idag tisdag 3/5 i kombination med Folkareserien för ungdomar. Samling Tråbacken 17.30 för avfärd till Grevens berg strax bortom Bjurfors. Ta med varma kläder och gärna föräldrar och påhejare.

Tredje träffen2/5
Årets kurs är riktigt lyckad. 15-20 barn, dessutom några nya. Väldigt intresserade barn och föräldrar. Glädjande också några vuxna nybörjare. Nu går kursen vidare på tisdagar med Folkareserien. 

Andra träffen 18/4
Orienteringskursen fortsatte på måndagen med den andra träffen. Ännu flera barn och vuxna var på plats. Det ser riktigt bra ut. Nu tar kursen paus eftersom vi har påsken framför oss. Nästa träff 2 maj. Hoppas alla barn, vuxna, föräldrar och intresserade medhjälpare kommer tillbaka. Ta gärna med en kompis också!

Kristin Nykvist dokumenterade kvällen med jättefina foton. Bara att ta del av och njuta.

Bilderna

 

Första träffen 11/4
Orienteringskursen startade på måndagen. Ca 20 intresserade barn och en hel del vuxna var på plats. Det började med en introduktion om vad som väntar. Efter det tog Isak med sig de vuxna på en rejäl kartpromenad. Barnen körde först en kartapassningsövning på gården. Detta följdes av en kartpromenad i omgivningarna. Till slut genomfördes en slumporientering där man utan karta skulle hitta åtta kontroller i lilla skogsdungen. Klúrigt, fartigt och kul! Naturligtvis avslutades det hela med fika.

Nästa måndag kör vi igen. Samma tid och plats. Om du känner någon som du tycker borde vara med så se till att han/hon kommer på måndag.

Under tiden körde Johan Wanner rolig löpträning med de lite större barnen/ungdomarna. Det fortsätter han med också den här måndagen. Haka på!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in