Headerbild

Vilken grym tisdag!

2011-04-04 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Folk bara vällde in till Tråbacken denna kväll. Folk som var sugna på att få plåga sig tillsammans med likasinnade, helt otroliga 40 personer, 36 var med på tempoträningen! Harri berättade om kvällens pass och efter uppvärmningen som gick via Bjurfors til

2 minutersintervaller stod på programmet. Hög fart 2 minuter, aktiv vila 1 med 5 upprepningar, sedan en 5 minuters paus och sedan ytterligare 5 upprepningar.

Deltagarna verkade nöjda med passet och flera får nog räkna med en del träningsvärk i veckan.

Tack Harri och otroligt kul att så många vill vara med! Självklart finns plats för alla som är sugna att vara med. På torsdag och söndag blir det vanlig löpning och nästa tisdag är det dags igen.

Glädjande var att det var en hel del nya eller återfallare på plats. För er nya som var på plats vill jag också berätta att ni är varmt välkomna att använda dusch o bastu efter passet, glömde nämna det. Likaså vore det bra om jag fick era e-adresser, skicka den gärna till mig på stefan.nyberg@ithuset.net


På ingressbilden syns en del avgänget på den första intervallen.

*
En del av gänget samlat på verandan innan passet


På väg mot Bjurfors. Visst är det en imponerande skara!


Samma skara lite senare


De sista instruktionerna före intervallerna


Samma igen.

Kom gärna med kommentarer om passet. Steffe och Harri vill säkert gärna höra vad ni tyckte. Det allra mest sura och negativa kan ni väkl spara för er själva, men ta resten!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in