Headerbild

Det blev en toppentorsdag 17/3

2011-03-16 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

På alla vis blev det en kanontorsdag i Tråbacken. Sussie och Tom körde intervall med barnen/ungdomarna så det stod härliga till. Löpklungan var den största torsdagsklungan på hela vintern ca 20. Flera ströare var också ute och löpte. Promenadgänget var li

Linda Eriksson Fagersta på ingressbilden får kanske lite orättvist symbolisera denna torsdag, men även en webmaster får väl ta sig vissa friheter.
Linda hörde av sig i Karnevalsloppets gästbok på måndagen och efter ett livligt mailväxlande var hon så på plats på torsdagen. Linda är en tjej som precis kommit igång med löpning och hon verkade trivas.


Här har vi Tindra Jernström och Frida Almkärr som busar med lilla Anja Mickelson.

Naturligtvis borde det vara flera utomhusbilder, men det är så svårt att få till det med blänkande reflexvästar och blixt.

Barnen/ungdomarna körde backintervaller i backen upp mot stugan. Man hämtade spelkulor av olika kulörer. Det var nog som Sussie frågade efter träningen att man hade så kul så man glömde av hur långt man sprang och hur trött man blev.

Vid fikabordet var det Anneli Holmquist och dottern Anja som regerade. Maj-Britt hade som vanligt förberett detta.

Gymnastik, nästa vecka
I aktivitetsrummet från 18.00. Helena Lundin och Susanne Markfjärd har tagit detta trevliga initiativ. Det blir varannan torsdag i fortsättningen. Om du undrar över något hör av dig till Helena eller Susanne.

Skriv gärna om dina upplevelser av torsdagen som en kommentar.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in