Headerbild

Löparnas vårupptakt

2011-03-13 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Drygt 20 personer var det som kom till "vårupptakten". Mest kända ansikten men ett par nya var det som kom, jättekul. Gruppen joggade tillsammans in mot stan, svängde ner mot Skvallertorget, därifrån fanns olika varianter genom Bengtsbo.

Elitskidåkare fick dock grymma vårkänslor från Skvallertorget och vidare genom Älvbro så vid slutstationen var det ett utdraget pärlband som landade. Sedan bjussade Majsan på fika. Undertecknad körde en forcerad uppdaterad powerpointpresentation om vad vi gör och vilka vi är.

Gruppen verkade nöjda med att köra på den inslagna vägen. Tisdagar från april leder Harri gemensamma tempopass (ev tjuvstart redan 29/3). Torsdagar gemensam löpning, spontana grupper beroende på vilka som kommer. Söndagar 10.30, även då gemensam löpning, lite längre och lugnare?

En del diskussion om olika tävlingar diskuterades vid borden. Alla uppmanades att "kommentera" under artikeln "vi är anmälda" (som snart flytttas in under löparfliken på hemsidan) för att kunna ordna samåkning mm. Att vi ska ha lag på Engelbrektstafetten och Vasastafetten är självklart, kanske blir det ytterligare någon stafett. I år krockar dock Engelbrektstafetten med vårt eget klubbläger i Sälen, men visst blir det flera lag ändå. På Vasastafetten har många sprungit i andra konstellationer tidigare, det gör man ju naturligtvis som man vill, men man får jättegärna springa för AOK!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in