Headerbild

Slutrapport från Filippinerna

2011-01-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Micke Nykvists slutrapportfrån resan till Filippinerna. Ingressbilden visar Micke omsvärmad av granna flickor på festivalen i Cebu. Läs vidare om Mickes hela äventyr.

 
Mikael Nykvist som samlat in överblivna kläder under hösten inför sin resa till Filippinerna är nu på plats. Det går inte att ta miste på glädjen över kläderna. Ingressbilden är av usel kvalité, men glädjen syns!
Jag är framme i Cebu Fillippinerna nu. Det är varmt och fuktigt. Jag var och lämnade skorna och kläderna som jag hade med mej, dom blev väldigt glada och kallade mej jultomte.
Så har ni springskor och springkläder som ni inte använder spar dom tills jag ska hit nästa gång.
Har lite ont i benet fortfarande men ska på massage i kvall.
Jag räknar med att springa en halvmara pa söndag.

Marathonloppet







Jag fick ont i vaden nar jag sprang i mina spikskor i Norberg på nyarsaftonen, så nu har jag gett dom till Elmer Bartolo en kille som springer milen på 32 minuter. Vaden är bra efter lite stenhård massage. Natten före tävlingen sov jag 1 timme sen vaknade jag med feber, så jag fick ta ett blått piller så var det problemet löst.
Sov inte mer den natten för starten var 5:10. Tävlingen gick bra, det är latt nerför sen vänder man och springer samma vag tillbaka.
Jag var tolva pa 1:25. Jag tror att det var mellan 1000 och 1500 sprang 21 KM. Tiden ar väll inte sa bra men jag är glad att jag kunde springa. Jag blev väldigt glad när jag kom i mål för min kommpis Ian Bernido vann på 1:13 före en kenyan. Ian ar en 22-årig student som bor under läktaren på Cebu Sport Center med sina löparkompisar och några boxare. När jag frågade  Ian om han skulle springa Cebu Marathon så visste han inte om han skulle göra det. Det var så dyrt att anmäla sig, så jag betalade 90 kr som det kostade att anmäla sig. Han vann 20 000 pesos, cirka 3 månadsloner på Filippinerna, en mobiltelefon en sportklocka och en massa bensin.
Ni får ha det bra i snön.
Micke











Hej! Jag blev förkyld efter tävlingen så jag har inte tränat på några dagar.
Bilden på mej med poliserna är efter en razzia mot olagliga spelmaskiner.
Det pågår en stor festival i Cebu, Sinulog heter den
 
 
Jag ska på bröllop också innan jag åker hem. Danleens bror ska gifta sig.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in