Headerbild

Folklig Tråbackstorsdag med tårtkalas!

2010-10-13 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev en mycket trevlig Tråbackstorsdag då den nyrenoverade klubbstugan togs i bruk. Ca 50 personer av blandade åldrar var på plats och aktiverade sig först på olika sätt löpning, promenad, gymmet eller bara bastun innan den gemensamma fikastunden med

På ingressbilden ser vi ett glatt gäng runt kaffekopparna.


Så här såg det ut när klubbstugan hälsade välkommen den första torsdagen efter renoveringen.


Kjell Norgren och Camilla Holm förser sig vid fikabordet.


Linnea Holm och Cornelia Lundén spelade fotboll i aktivitetsrummet.

Kom ihåg detta!

Även om du inte haft tillfälle att vara med alls eller bara lite i nyrestaureringen så är den bästa belöningen för dem som gjort det mesta jobbet att så många som möjligt utnyttjar lokalerna!!

Välkommen till en ny höst-vinter-vår säsong i Tråbacken!

Det är många som har jobbat och slitit för att få till en ansiktslyftning av klubbstugan. Även om det har varit mycket slit för en del så tycker jag vi har lyckats bra. Vi, tack vare Magnus L och Magnus D, har också fått en bättre ventilationsanläggning i omklädningsdelen - hurra! Nu är vår förhoppning naturligtvis att stugan ska nyttjas lika flitigt som tidigare säsonger. Så imorgon torsdag så slår vi äntligen upp klubbstugan för fika efter träningen, vi firar med tårta! Kom och umgås! Välkomna!

 

Promenadgänget

Brukar dra iväg ca 17.15, bara att hänga på!

 

Gemensam löpning – även för junisar o ungdomar

Framförallt är det tisdagarna som vi försöker hitta på rundor så att alla kan vara med en bit. Men naturligtvis blir det ungefär lika på torsdagarna. De som vill springa tillsammans grupperar sig och gruppen anpassar farten så att de som vill kan hänga med en bit. Reflexvästar finns att låna.

 

Ungdomar/ barn

I vinter blir det till att börja med inte några ordnade träningar/ aktiviteter på torsdagarna. U-gruppen mäktar inte med det. Men om det finns föräldrar (andra ledare) som kan tänka sig hjälpa till så är det ju naturligtvis fullt möjligt. För naturligtvis är det kul med barn o ungdomar i stugorna. Tunnbad blir det ca var 3:e vecka. OBS! Halloweenorientering 4/11.

 

Aktivitetsrummet

Vi har en del maskiner på plats. Är något ur funktion så säg till eller försök gärna laga själv. Rundpingisen hoppas jag vi ska komma igång med som tidigare efter träningen på tisdagarna.

 

Klubbstugan

Möblemanget är detsamma, det får vi ta tag i senare om vi vill ha nytt.

 

OL-säsongen

Vi gjorde fantastiska insatser på 25-manna i helgen. Nu blir det Dala-Dubbeln till helgen, sedan återstår Köping-Kolsva, Enköping och Rodhenloppet för den sugne.

 

Höstfest

Lördag 13 november kommer vi att ha en höstfest, vilken också kommer att bli klubbens 60-års kalas.

 

Hoppas vi ses under hösten!

 

Stefan Nyberg
 

PS. Tyvärr har jag inte mäktat med något infoblad en tid, så sprid gärna detta och annat vidare. Städ o fikalista kommer att presenteras på hemsida och i stugan. Det var också tänkt att försöka samla ihop löpgänget igen, vilket vi inte heller fått till i all renoveringsiver. Om vi får till nåt vet jag inte men jag hoppas vi kan hjälpas åt att sprida att vi finns och att alla är välkomna att vara med!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in