Headerbild

139 deltagare på Dala Veteran-OL 12/10 - nu med resultat

2010-10-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev nytt "klubbrekord" för oss med 139 deltagare på tisdagens veterantävling. Det bjöds på en fin höstdag vid klubbstugan i Tråbacken. Vid ett besök i slutet på tävlingen verkade det som de flesta var nöjda och avslutade dagen med en kopp kaffe och s

På ingressbilden är det Jan Åhs Norbergs OK som intar dagens belöning.

Resultat.html

Sträcktider.html

winsplits

Sven-Arne Fransson med en stabil funktionärskår genomförde tävlingen med finess. Folke Björkman, Lennart Eriksson, Maj-Britt Nyberg, Hasse Watter, Östen Eriksson m fl funktionärade. Lars Lundén skötte det datatekniska med säker hand. 
Det råder en missuppfattning att man måste vara pensionär för att vara med på dessa trivsamma tillställningar. Så är det inte utan alla som har möjlighet att vara med ska ta tillfället i akt.

Tack alla funktionärer och deltagare för denna trivsamma höstdag.
Nu hälsar vi alla välkomna tillbaka i vår då vi står som värd igen.


Gemyt och troligen lite eftersnack uppe vid grillplatsen.


Resultattavlan är naturligtvis en viktig del i det hela.


Per Nordahl, en levande legend, som arrangerar orienteringsresor jorden runt, var på plats. Både för att springa, men även för att göra reklam för sina resor. Veterantouren är en viktig målgrupp.

Tillbaka till "brottsplatsen"

Per Nordahl frågade hur långt det var till Bjurfors skogsskola. Han trodde att det var där han blev svens skolmästare 1970, men det visade sig at minnet sviktade. Det var nämligen i Tråbacken så vi förevigade Per med målspurten bakom ryggen. Då AOK 1977 återigen arrangerade skol-SM vid Lillsjön var Per på plats med OL-gymnasiet i Sandviken som ledare. Han var instruktör där under många år.


Kommentera gärna med dina upplevelser i avestaskogarna.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in