Headerbild

Rapport från styrelsemötet 27/9

2010-09-29 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Finns att läsa under 'läs mer'!

Mötet ägde rum i Tråbacken kl. 18:00-20:00.

 

Under hösten har Isak och Lars L arrangerat bra ungdomsträningar och den sista hålls imorgon, torsdag 30/9. Det är dock inte helt slut på träningar efter det utan under två torsdagar framöver kommer man kunna träna på nattorientering. Perfekt för dig som aldrig tidigare testat eller dig som vill finslipa nattekniken!

Annat som är bra för tekniken är de äldre ungdomarnas GPS-kvällar, hitintills två till antalet.

Lovisa Östman och Viktor Lunden deltog vid USM i Örnsköldsvik och placerade sig runt 70:e respektive 50:e vid båda disciplinerna (sprint och natt). Bra jobbat!

Andra mästerskapstävlingar där vi varit representerade av våra ungdomar är skol-DM (7 AOK:are) och kommande skol-SM (3 AOK:are).

Vid höstens DM-tävlingar har vi totalt bärgat sju medaljer.

Kommande större tävlingar i höst är 25-manna (9/10) och ungdomarnas Dala-Dubbeln (15-17/10). Anmäl dig om du inte redan gjort det!

 

Äntligen har vi en flaggstång på plats i Tråbacken igen och den invigdes vid sista etappen av årets upplaga av 3-dagars. Tävlingen var lyckad och som vanligt omtyckt och det var drygt 100 startande. Tävlingsledarna Steffe och Sussie vill tacka alla som på något sätt hjälpt till!!

 

Löparna har deltagit i Vasastafetten och placeringarna blev 16 resp. 62 i herrklassen.

 

Kalle Johansson kommer under veckan att påbörja arbetet med revidering av kartan i Tråbackens närområde.

 

Klubben firar 60-års jubileum i år och den 13/11 blir det jubileumsfest och nyinvigning av klubbstugan som nu renoveras för fullt.

Är Du målarsugen? Se hemsidan för "arbetstider" eller ring Steffe (0707865090) så ser han till att sätta dig i arbete! 

Åter till festen så kommer den antagligen ske i form av knytis där klubben bjuder på läsk, kaffe och tårta. Några aktiviteter vore ju också kul; lekar, foton, klipp med mera. Har du något som passar bra? Hör av dig till någon i styrelsen!

 

Via Arbetsförmedlingen har vi fått Björn till oss som kommer arbeta i klubben. Varmt välkommen!

 

Anneli hade med sig designförslag på klubbmössa och de ligger nu på hemsidan för att du ska få säga ditt. In och rösta!

 

Den 28/11 är det sedvanlig skyltsöndag och 12/12 går Jul-&luciafesten av stapeln. Vill du hjälpa till/ansvara för något av dessa är det bara hojta till!

 

Frågan om ansvarig för tävlingskläder kom upp. Någon/några sóm har hand om lagret, utlämning och avprickning/betalning. Kan du fixa detta? Säg till någon i styrelsen!

 

 

För fullständigt protokoll se som vanligt anslagstavlan i entrén till omklädningsdelen eller hör av dig till Tessan (therese.tillenius@hotmail.com).

PS. Du vet väl att alla styrelsemöten är öppna och medlemmar är varmt välkomna? Nästa möte är den 15/11 kl. 18.00. DS.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in