Headerbild

Rapport från styrelsemötet 16/8

2010-08-24 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Finns under 'Läs mer'!

Mötet ägde rum i Tråbacken kl. 18:00-20:00, även denna gång med en gäst, kul!

 

Sedan förra styrelsemötet har ungdomarna varit på DOF-läger samt Riksläger och båda aktiviteterna var riktigt uppskattade. Ett lyckat klubbläger i Sälen med ca. 35 deltagare har genomförts och resan till Jukolakavlen i Finland blev succé. Under hösten kommer en hel del ungdomsträningar arrangeras och även någon träningsorientering. I tävlingsväg har vi traditionella 3-dagars (31/8, 7/9 och 18/9) samt en veteranorientering på gång.

Är du sugen på att vara uppföljare eller medhjälpare vid något arrangemang? Tveka inte på att kontakta någon i Ungdoms o Träningsgruppen eller styrelsen!

 

I löpargruppen har deltagandet varit lite lägre under sommaren men träningarna rullar på och Tråbacken 18.00 tisdagar & torsdagar är det som gäller även under hösten!

 

Nu händer det grejer i klubbstugan! Stefan visade ett åtgärdsförslag med tidsplan (som även finns på hemsidan) för projektet. Är du renoveringssugen så kommer måndagar från kl. 16.00 vara "huvuddag" men även andra dagar och tider fixas det på. Kolla in hemsidan för senaste nytt!

Med anledning av renoveringen har vi har sökt och blivit beviljade ett bidrag från Avestaforsens vattenregleringsfond.

 

Kalle Johansson är anlitad att rita/revidera kartor åt Avesta OK och han kommer att börja under hösten. Bl.a. revideras då kartan vid Tråbacken. Även karta över motorstadion kommer ritas/revideras men då av Lars Lundén och Magnus Lundin. Denna kommer att användas vid DM-tävlingar under 2011.

 

Vi kommer att ansluta oss till Sponsorhuset för att eventuellt tjäna pengar på ditt nätshoppande. Smart va? Information bör komma ut på hemsidan inom kort men kika in på Sponsorhuset redan nu om du är nyfiken!

 

Klubben firar 60-års jubileum i år. Boka in 13 november då det är inplanerat en fest! Förhoppningsvis är klubbstugan färdigrustad då och står redo för en nyinvigning.

 

Klubbmössa är på gång och designförslag kommer läggas upp på hemsidan.

 

Frågan väcktes om att försöka få ihop en sponsorgrupp som skulle ha kontakten med företagen i kommunen. Frågan bordlades tills vidare men hojta till om just du är intresserad!

 

 

För fullständigt protokoll se  som vanligt anslagstavlan i entrén till omklädningsdelen eller hör av dig till Tessan (therese.tillenius@hotmail.com).

PS. Du vet väl att alla styrelsemöten är öppna och medlemmar är varmt välkomna? Nästa möte är den 27/9 kl. 18.00. DS.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in