Headerbild

Framgångar på lördagen i Smedjebacken

2010-08-20 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Vi kan med glädje konstatera att flera av våra ungdomar börjar visa framfötterna mer och mer. Viktor Lundén H16 och Tindra Jernström D10 var treor. Framgångar för dessa börjar höra till vanligheterna.

Arrangemangssida

Amanda Daniels har vi märkt att hon tagit stora kliv i utvecklingen. Var det Rikslägret? Hon var femma i D14 och utan en rejäl miss hade det nog blivit en andraplacering. Härligt, nu är det bara att träna på Amanda!

Cornelia Lundén växte till sig ordentligt på O-ringen. Placeringarna kanske inte alltid var toppen, men säkerheten i skogen började infinna sig. Nu var hon 11 i D12 och det var ett rejält gäng tjejer efter i resultatlistan och sträcktiderna såg jämna och fina ut!

Även Hanna Daniels och Julia Wanner gjorde bra insatser i D10.

I U-klasserna hade vi Frida Östman i U3, Marcus Höglund (kul att du är tillbaka!) och Emma Höglund i U2. I U1 körde Linus Jernström.

Erik Johansson H50 hade en rasande hård strid med Paul-Erik Glasberg VB. Kolla gärna deras sträcktider. Otroligt jämna!

Mattias Johansson H40 berättade att han gjorde en mängd intressanta misstag. Vidareutveckla dem som kommentar. Alltid kan det hjälpa någon!

I Öppna klasserna hade vi Mats Andersson, Lovisa Östman och Magnus Daniels. Lovisa och Magnus hade en duell i Ö7. Lovisa tog hem den efter att Magnus åkt på en jättesmäll på en kontroll.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in