Headerbild

Rapport från senaste styrelsemötet

2010-06-14 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Rapport från styrelsemötet 14/6.

Mötet ägde rum i Tråbacken kl. 18:00-19:30. Idag med en gäst vilket vi tycker är extra roligt!

 

Ett flertal läger och resor är i antågande under sommaren. Nu till helgen åker vi till Jukola med en trupp på 45 personer och samtidigt åker sju ungdomar på DOF-lägret med Magnus Daniels som ledare. Till Rikslägret är det fyra ungdomar anmälda och dit åker Peter Wiréhn med som ledare, kul! I anslutning till Rikslägrets avslutning ligger klubbens Sälenläger (1-4/7) och dit är det i dagsläget ca. 30 anmälda.

Vill du också med till Sälen? Anmäl dig snarast på hemsidan eller lista i Tråbacken. Man måste inte orientera utan det passar även utmärkt för löpare som vill träna i fin fjällmiljö!

 

På tal om löpning så ligger löpargänget i och tränar. En del nya har letat sig upp till Tråbacken och verkar trivas bra. Superkul! Närmast väntar Engelbrektstafetten i Norberg (10/7) och Vasastafetten i Mora (21/8). Intresseanmäl dig NU på hemsidan eller på lista i Tråbacken!

                                           

Per redovisade det ekonomiska läget med prydliga resultatrapporter för respektive resultatenhet. Hugg tag i honom om du funderar över något som rör ekonomin. Jag vill påstå att han har full koll!

 

Dräneringen runt klubbstugan är i stort sett klar och de arbeten som kvarstår (fasning och stuprännor) är beställda.

Arbetet med skorstenen har påbörjats av Sune H men det behövs någon som vill och kan fortsätta med det. Hör av dig till Stefan om du är intresserad av att knacka sten.

Fläktarna till omklädningsdelen väntar fortfarande på installation, Magnus Lundin ansvarig.

S-A Fransson var på plats och lade fram offerter på flaggstång och någon gång i höst kommer vi kunna hissa flaggan igen i en 8-meters glasfiberstång.

Per hade sedan förra mötet tittat på elavtalet, som för närvarande är rörligt. Historiskt sett är rörligt avtal billigast men med den kalla vintern som var blev det betydligt dyrare. Till hösten/vintern kommer vi binda avtalet.

 

Sedan förra mötet har Bagheeras tävlingströja kommit hem och intresseanmälan för Kämpelas långärmiga alternativ, samt byxor, ligger ute på hemsidan.

 

Ett lyckat Karnevalslopp genomfördes sista helgen i maj med nästan 2000 deltagare.

Ett jättetack till ALLA som hjälpte till på ett eller annat sätt!!

                                           

I höst har vi två arrangemang; ett för de yngsta och ett för de äldsta.

Det är ungdomstävlingen 3-dagars, med etapper 31/8, 7/9 samt 9/9 (med Stefan och Sussie som tävlingsledare), och Veteran-OL den 12/10 med Fransson, Westman och Käcken i spetsen.

 

 

För fullständigt protokoll se anslagstavlan i entrén till omklädningsdelen eller hör av dig till Tessan (therese.tillenius@hotmail.com).

PS. Du vet väl att alla styrelsemöten är öppna och medlemmar är varmt välkomna?

Nästa möte är den 16/8 kl. 18.00. DS.

 

 

 

 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in