Headerbild

Karnevalsloppet - funktionärsinfo - på torsdag bygger vi

2010-05-24 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

På onsdagen slog vi ner en del stolp som förberedelser i stadshusparken. På torsdagen från 16.00 kommer det att bli mer hårdkörning. Material ska fraktas från Tråbacken och byggas upp vid målområdet. Kom och ta för dig, allt ska göras klart till 90%. All

Ingressbilden visar målplatsen på onsdagkvällen. Ödsligt nu ja, men vänta till fredag!

Nytt för i år
Är att vi inte kommer att ha något hamburgeri. Ni funktionärer får därför hålla tillgodo med kaffe/ dryck o smörgås i funktionärstältet intill nummerlappsutdelningen. Där finns också de gula Bagheera västarna vi ska använda. Där finns också info om tider mm.

Tid över?
Det är svårt att få ihop tillräckligt med funktionärer. Är du klar med din arbetsuppgift, eller tillfälligt ledig så hugg gärna in där det behövs. Ta för dig! Sätt dig in i start o målområdet, där behövs hela tiden hjälp!
Som sagt, sätt er in i start o målområdet!

Rivning & Städning
Som vanligt hoppas vi att alla hjälper till med rivning och städning efter loppet. Om ALLA hjälps åt med rivning och transporter borde det kunna vara klart till 22:00.

Jättestort tack till dig som hjälper oss genomföra 24:e loppet!
Det är omöjligt för oss att hinna tacka alla personligen – det är mer än tufft att hinna med i svängarna denna hektiska fredag. Vill därför bara att ni ska veta att vi är väldigt glada över din hjälp. Tack alla ni som slitit med förberedelserna av loppet och tack alla ni som gör en insats på fredag – utan er vore det omöjligt för oss att klara arrangemanget! Nästa år är det jubiléum!

Tack på förhand för din hjälp!

 

Stefan o Erik

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in