Headerbild

Mycket blåvitt vid Brovallsgården

2010-05-08 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Lördagens tävling vid Brovallsgården i DOL:s regi var ett lyckat arrangemang även om det var i kallaste laget. 45 AOK:are gav sig ut i skogen. Flera faktiskt för första gången.

Resultatsida

Ingressbilden får symbolisera bredden på AOK just nu. Robin Andersson 17 år som gjorde några trevande försök förra året, Mats Andersson pappa till Robin som kom igång ordentligt förra året innan han drabbades av ett svårt benbrott, Per Westman som tvärbörjade för exakt på dagen 3 år sedan och nu är klubbens kassör. Längst till höger ser vi Marcus Johnsson som kom med i löpgänget förra våren. Det här var hans riktiga premiär och med den äran. Alla sprang Öppen 4.

En långtidsförkyld Stefan Nyberg svarade för den bästa prestationen genom att vara trea i H50.

Vi har ganska starkt på 16-sidan både flick och pojk. Viktor Lundén, har kommit längst, och lyckades också bäst för dagen. Sjua i H16 här var Gustav Andersson 14. Lovisa Östman och Erika Mickelson utkämpade en hård duell i D16. Lovisa var bäst för dagen 13 och 14.

Jonathan Holm var vår enda 12:a för dagen. Han förkovrar sig hela tiden och klarar sig fint på egen hand på ganska svåra banor.

10-orna har startat den här säsongen fantastiskt. Tindra Jernström har lyckats bäst hittills och var idag femma. Emma Hansen och Julia Wanner var nia och tia. Axelina Jonsson debuterade i D10 och det med den äran. Hon blev fjortonde tjej.

I inskolning hade vi Linus Jernström och Klara Söderlund. Mira Korhonen och Ell Torbrand skötte sig bra i U1. Cornelia Lundén sprang U3.

En förkyld Tessan Tillenius var tvåa i vanliga D21, bara en halv minut efter. Det är alltid en fröjd för ögat att se Tessan löpa!

Thom Sandvik var sexa i H55.

I skuggan av Stefan i H50 utkämpade Kennet Östman och Tom Hansen en hård dust. Det här var första gången på många år som Tom sprang klass. Han var ifatt Kennet sex minuter men tappade mot mål. Han kunde dock springa in som bäst för dagen.

Leif Markfjärd var tia i en jämn H45-klass.

Camilla Holm och Malin Wanner var jämna i D35. Camilla var bäst för dagen. I D40 var Sussie Lindh bäst för dagen som nia, men Helena Lundin har börjat säsongen bra och var elva.

I öppna klasserna noterade vi riktigt många starter. Lotta Rudh var allra snabbast, helt enkelt överlägsen, i Ö2. Nu bar vingarna alldeles av sig själva!

I Ö4 (som vi såg på bilden) var Marcus Johnsson bäst efter ett alldeles utmärkt lopp. Även de andra på banan skötte sig fint.

I Ö5 var Andreas Forslund allra snabbast. Få se vad han kan göra i H21 i morgon.

I Ö7 gjorde Jesper Djärv ett jättebra lopp i hård konkurrens. 22 min på 2,5 är riktigt bra.

Hoppas vi blir minst lika många på söndagen.

Kommentera gärna under artikeln så sidan lever.


Maj-Britt (dagens födelsedagsbarn), Titti och Lotta.


Tom Hansen och Steffe Nyberg klara för "mästarmöte" i H50.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in