Headerbild

Tindra 3:a i Enköping

2010-04-17 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Ett 20-tal Avesta OK löpare gjorde idag sin tävlingsdebut. Vädret var underbart med strålande solsken och en i princip snöfri terräng. Många snabba lopp och fina resultat noterades. Tindra inledde med en fin 3:e placering bara 26 sekunder bakom segraren.

Noterbart från resultatlistan är flera fyror, Kristoffer i H20 (bara 5 min efter, bra grabben!) Titti o Anna-Karin i sina klasser. Viktor fin 6:a i H16, kommer att bli en fin säsong. Det kommer det också att bli för Gustav A, men inte den här gången (ta med kartorna på torsdag så får vi kika!)  Nämner också Björn med sin 6:e plats i H18, har varit sjuk en tid men kommer säkert att blomma i ut i år. Lovias 8:a i D16.

Kul att se att Axelina var med, U1 banan på snabba ben innebar en 3:e plats ett par placeringar före Lucas som också verkar haft fint drag i galoscherna. Mest impad blir jag nästan av Niklas i Ö7, bara 5 min efter Jocke Ingelsson - bra gjort! (reflekterat av Steffe på hemmaplan)

Det var glada miner och god stämningen i AOK lägret. Tyvärr hade vi ingen flagga idag men det gick bra ändå. Inga resultat är ännu publicerade i WinSplits så jag får återkomma med lite analyser senare.

 

Tidig start och sen målgång gör att jag inte riktigt har koll på alla. Flera starter i öppna och u-klasser blev det också utöver alla ordinarie. Hade ingen kamera så bilder saknas men det kanske någon annan har?

 

Kommentera gärna med lite reflektioner.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in