Headerbild

Barn & Ungdomsträningen torsdag 8/4, för tuff!?

2010-04-07 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Det blev en ganska tuff ungdomsträning. Visserligen bara korta sträckor men då snön låg djup och tung blev det ganska kämpigt. Träningsvarianten var också ny så med lärdom från den här gången bör nog sträckorna kortas ner aningen. Eller hur tycker du det

Glädjande var att 12 ungdomar kämpade på. En del var ju faktiskt också på påsklov. Hoppas alla andra kommer nästa torsdag då vi kör vid Get-Johanna, samling på plats 18.00.

Tack alla ungdomsledare för er insats! Idag Thomas, Maria, Camilla, Tom, Johan o Malin!

Kontrollerna sitter kvar i "skogen", i Tråbackens direkta närhet. Har någon lust att plocka in dessa så blir jag glad. Jag mailar karta med kontrollerna, Väntar du ett par dar blir det mindre snöpuls.......

På ingressbilden ser vi Elias Korhoen. En 10-åring som inte avskräcktes ett dugg av de ganska tuffa förhållanden som rådde på torsdagen. Han drog sig inte ens för att plöja rakt genom vattenpölarna. Någon sorts regndans var det antagligen!


Memoryorientering var ett annorlunda inslag. Värt att pröva igen vid trevligare väderförhållanden.


Gustav Andersson med ett par Anja Mickelson. Anja förorsakade Gustav en hel del problem den här kvällen. Kanske Gustav själv vill berätta som kommentar till den här artikeln.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in