Headerbild

Rapport från tisdag 1/12

2009-11-30 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Första kvällen med lite kyla och härligt månsken. Färre med deltagare den här gången, 12 som sprang tillsammans de första 2,5 kilometrarna. Sedan splittrades det upp i fyra olika rundor. Om rundpingisen kan sägas att Hansi o Johan höll en klass och övriga

Visst är det kul när man är ett gäng som drar iväg. Så gör vi även imorgon tisdag, gemensam löpning första ca 2,5 km. Där splittrar vi upp oss. (Denna punkt skulle ju också kunna vara ett ställe där man praktiserade några löpskoleövningar?! Harri?) Jag har skissat på 4 rundor, ca 5 - 7,5 – 10 – 13 km. För att få lite variation är det blandat underlag, elljus, asfalt o grusväg med en del sträckor i mörker. En del lampor finns att låna i Tråbacken, inte alls nödvändigt att varje gubbe har lampa utan har någon i gruppen brukar det funka.

Varje tisdag o torsdag har du möjlighet att lägga en lott för löpdatorn. Ibland har lådan glömts att fram, skrik till om så är fallet.

Ungdomar o juniorer kan med fördel vara med på dessa träningar, det vilar ett gemensamt ansvar att ta hand om alla yngre förmågor - i första hand. Men naturligtvis ska vi se till att alla får sällskap och hittar tillbaka! Bifogar kartskiss.

Alla välkomna att hänga på, 20 pers förra tisdan, slår vi det? Efteråt väntar rundpingis med och mot de 2 mastodonterna Isbjörnen och Hansi.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in