Headerbild

Skidspåret tar form!

2009-11-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Efter många turer och försök att ta sig förbi blöthålen är vi nu på god väg. Förra helgen jobbade några av oss för att göra ett underlag åt grävmaskinen. Igår och idag har maskinen jobbat sig fram till Lindvretsvägen.

Nu på eftermiddagen vände den tillbaka, lappade ihop och jämnade till efter sig. Just nu står den vid fd spängerna över mossen. Imorgon ska en trumma läggas i diket och fyllas igen. Sedan masar den sig vidare tillbaka till Tråbacken. Är du ledig imorgon torsdag och har lust att hjälpa till så gå gärna dit med en spade och justera till marken allt eftersom maskinen går tillbaka.

För att sedan den första kilometern ska bli helt perfekt krävs en del handarbete. Plocka lite sten och fylla igen ojämnheter. Över mossen vid fd spängerna och parallellt med torpet är det fortfarande lerigt och surt, det kommer att torka ur men något ytterligare måste göras. Kanske räcker det med markduk och stenkross?

När vi nu får så här pass jämnt kan vi sedan själva köra ut allt fyllnadsmaterial vi kommer över, med 4-hjuling o släp eller någon liten traktor med skopa.

Baklänges från Tråbacken ligger en del stockar kvar efter förra helgens arbete, bra om dessa kan tas om hand. 4-hjuling o släp?

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in