Headerbild

Daladubbeln 09

2009-10-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nyss hemkommen från en rolig helg i Falun tillsammans med några av våra ungdomar (eller rättare sagt ganska många).

Vi som har varit med i några år tycker att det är riktigt roligt att det börjar bli fler och fler som kommer med till denna roliga tävling. Första året vi var med i Avesta OK's klubbdress var det 3 AOK patruller som deltog, varav en patrull var förstärkt med löpare från Hedemora, sedan har det ökat och i år blev det hela 8 AOK patruller som startade, med förstärkning från OK Vargen, och så sprang Björn Öppenklass båda dagarna. Vi började lördagen med en vanlig stafett. Där skötte sig alla lagen jättebra men extra roligt med D10 tjejerna som var så otroligt jämna, en 49 plats för Tindra och Linnea, placering 50 för Cornelia och Hanna och en 53 plats för Julia och Emma, jättebra. Elias och Jonatan gjorde också ett jättebra lopp och kom in som 54:e lag.

 

Emma och Amanda i D12 och rutinerade "storpojkarna" Gustav och Viktor kom in som 72 resp 70 lag. Lovisa och Erika hade lite mer otur, en glömd kontroll och de blev diskade, men de låg runt 65:e plats när det inträffade.

Efter tävlingen åkte vi till Hälsingegårdsskolan och checkade in i vårt klassrum. Lite middag och fredagsmys med film och tillbehör (och lite disco för Viktor och Gustav som dock kom tillbaka redan efter en timme). På söndagen ringde klockorna kl 7.00, upp och käka frukost och urstädning av vårt tillfälliga natthärbärge.

Under söndagens tävling var det jättekul att stå som åskådare och titta på alla roliga utstyrslar. Det kom en Dalahäst, Lille skutt och Skalman, två huvudlösingar, en älg, två skidåkare med skidor!, militärer, troll, zebror, SI-pinne och kompass och många fler. Alla våra patruller blev godkända på denna ultralånga tävling, och en stor del av tävlingen handlar inte bara om att orientera utan att göra det tillsammans, vilket kan vara svårt nog.

Trötta men ganska nöjda for vi sedan hemåt. För de flesta av oss så blev det en avslutning på detta års tävlingssäsong. Nästa höst har vi säkert minst 10 patruller med.

Mer bilder kommer så smångingom.

Daladubbeln

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in