Headerbild

Tråbackstorsdag barn/ungdom - träningsinfo

2009-10-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Magnus Daniels, Inge Andersson och Emma Nyberg kommer att hålla i barn/ungdomsträningarna under hösten. Information och träning för barn/ungdomar Tråabacken torsdag 18.00.

Hej

Dags att dra igång med ungdomsträningarna på torsdagarna igen! Det har blivit lite ändringar på vem som leder träningarna. I år kommer Emma Nyberg, Magnus Daniels och Inge Andersson att hålla i dom olika träningspassen.

Vi har planerat lite inför kommande torsdagar och tänkt att nu på torsdag så är både föräldrar och barn/ungdomar välkomna att medverka i torsdagens ungdomsträning. Vi har först tänkt prata igenom kommande säsong och barnen/ungdomarna ska få komma med egna förslag om hur dom skulle vilja att torsdagsträningarna ska läggas upp och vad dom ska innehålla. Så berätta gärna det för alla där hemma så kan ni hinna fundera lite innan ni kommer.

Vårt mål med träningen är att förbättra konditionen och uthålligheten men vi ska försöka göra det så roligt som möjligt under träningarna och försöka skapa en gemenskap mellan varandra utan att någon känner sig sämre än någon annan. Och kom ihåg att målet är just att förbättra konditionen så du måste inte kunna springa milen, men ska klara av att kunna springa en sträcka på ca två kilometer utan att protestera.

Så barn/ungdomar mellan ca 10 upp till 16 år är välkomna på torsdag för en gemensam pratstund och sedan avslutar vi med en stafett på åkern med både barn och vuxna! (De barn som klarar att själva springa en HD10-bana bör klara att vara med på dessa träningar.)

Vi har med detta upplägg som sagt målet att på ett roligt sätt stärka fysiken för våra barn och ungdomar. Vi tror också att det kommer bli givande träning för både redan relativt konditionsstarka ungdomar och för de ungdomar som inte har kommit lika långt. Vi vill också att alla är delaktiga så ta med er förslag på roliga stärkande aktiviteter som Ni tycker passar på torsdagen.

De mindre barn som inte kommit så långt i utvecklingen är naturligtvis också fortsättningsvis hjärtligt välkomna till Tråbacken på torsdagskvällarna för att delta i gemenskapen och inte minst den mysiga fikastunden. Det kommer inte att finnas någon ledare för dessa utan föräldrarna och andra frivilliga får ta hand om dessa barn på valfritt sätt.

Vi ses i Tråbacken!!

"Den som aldrig har tid att träna kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid för att vara sjuk" - Edward Stanley.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in